Informatieavond in Hof van Twente op 27 september 2017

Op 27 september 2017 organiseert gemeente Hof van Twente een informatieavond over asbestsanering in het buitengebied rondom Bentelo. Actieve agrarische bedrijven worden persoonlijk voor deze avond uitgenodigd. Alleen genodigden zijn welkom.Andere geïnteresseerden zijn helaas niet welkom op deze informatieavond.

Deze informatieavond maakt onderdeel uit van een project in Hof van Twente waarbij asbestsanering in het buitengebied aantrekkelijk wordt gemaakt. Door subsidies en kostenvoordeel door samenwerking. Door clusters te vormen worden de kosten van advies, inventarisatie en sanering beperkt, waardoor kostenvoordeel voor de deelnemers ontstaat.

Tijdens deze informatieavond worden de thema’s subsidies, kostenvoordeel en clustervorming voor asbestsanering in het buitengebied van Hof van Twente besproken. Daarnaast wordt het Stappenplan van Asbestvrij Overijssel uitgelegd door middel van een begrijpelijk voorbeeld.

Wettelijk moet het asbest van bedrijfsdaken verwijderd zijn voor 2024. Omdat veel asbestdaken door ouderdom verslechteren, wordt de noodzaak om te saneren snel urgenter.

De bijeenkomst duurt van 20:00 uur tot 21:30 uur en vindt plaats in ??.

U kunt u vooraf aanmelden door een email te sturen naar info@asbestvrijOverijssel.nl. Vooraf aanmelden heeft onze voorkeur, maar u bent natuurlijk altijd welkom!