Informatieavond Rijssen-Holten op 4 juli 2017

informatieavond asbest buitengebied

Op 4 juli 2017 organiseert gemeente Rijssen-Holten een informatieavond over asbestsanering in het buitengebied. Zowel bedrijven in het buitengebied als particulieren met een asbestdak zijn van harte welkom op deze informatieavond.

Deze informatieavond maakt onderdeel uit van een project in Rijssen-Holten waarbij asbestsanering in het buitengebied aantrekkelijk wordt gemaakt. Door subsidies en kostenvoordeel door samenwerking. Door clusters te vormen worden de kosten van advies, inventarisatie en sanering beperkt, waardoor kostenvoordeel voor de deelnemers ontstaat.

Tijdens deze informatieavond worden de thema’s subsidies, kostenvoordeel en clustervorming voor asbestsanering in het buitengebied van Rijssen-Holten besproken. Daarnaast wordt het Stappenplan van Asbestvrij Overijssel uitgelegd door middel van een begrijpelijk voorbeeld.

Wettelijk moet het asbest van bedrijfsdaken verwijderd zijn voor 2024. Omdat veel asbestdaken door ouderdom verslechteren, wordt de noodzaak om te saneren snel urgenter.

De bijeenkomst duurt van 20:00 uur tot 21:30 uur en vindt plaats in Kulturhus Holten aan de Smidsbelt 6 in Holten.

U kunt u vooraf aanmelden door een email te sturen naar info@asbestvrijOverijssel.nl. Vooraf aanmelden heeft onze voorkeur, maar u bent natuurlijk altijd welkom!

Graag verwelkom ik u dinsdag 4 juli a.s. in Kulturhus Holten. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar.