Over ons

Kracht van samenwerking

Asbestvrij Overijssel wordt op een open en transparante manier uitgevoerd door Duvast in samenwerking met DOORadvies. Daarbij is het uitgangspunt dat wij geen financieel belang hebben bij de uitvoering, maar alleen een praktisch belang. Dus: wij verdienen niet aan de uitvoering, maar alleen aan de uren die wij maken. Daardoor zijn wij als adviseurs onafhankelijk en kunnen wij met verschillende partijen samenwerken.

Duvast B.V.

Duvast B.V. gelooft dat duurzame gebouwen bijdragen aan een betere wereld. De ambitie van opdrachtgevers vertaalt Duvast naar betaalbare maatwerk oplossingen, zodat duurzaamheid voor iedereen toegankelijk is.  Zo word je duurzamer als je weet wat je doet en wat je impact is. Wij geven onze klanten inzicht door te meten, te adviseren en te begeleiden. Dit doen we door advies, controle en beheer. Duvast is gevestigd in Hardenberg en Zwolle. Wilt u meer weten over Duvast? Bekijk dan de website van Duvast.

DOORadvies

DOORadvies (Duurzaam Ondernemen Oost Regio) is een jong en dynamisch bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in advies en coaching op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid. Hierbij staat de samenwerking met de klant centraal. DOORadvies is gevestigd in Borculo. Wilt u meer informatie over Dooradvies? kijk dan even op de website van Dooradvies.